Η Βασίλισσα της νύχτας
Λίνα Πεντάρη

Τα παιδιά αποφασίζουν να παλέψουν για να ξεπεράσουν τον φόβο τους για το σκοτάδι και έτσι ξεκινούν το ταξίδι τους ώστε να βρουν την πηγή του φόβου τους -που είναι η βασίλισσα της νύχτας- και να συµφιλιωθούν µαζί της. Στον δρόµο τους συναντούν ξωτικά και νεράιδες, που τους βοηθούν, και όλοι µαζί κάνουν την προσπάθειά τους. Μέσα από αυτό το ταξίδι, ανακαλύπτουν τη συντροφικότητα και το πόσο σηµαντικό πράγµα είναι η φιλία, η πίστη στον εαυτό τους και το θάρρος.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η Βασίλισσα της Νύχτας
Επιμέλεια: Λίνα Πεντάρη
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10.00€
Σελίδες: 28

Η Ευχή του Πρώτου Χιονιού
της Ευαγγελίας Κλαζίδου

Η Αμέλια λαχταρούσε πάντα να πάει σε μια περιπέτεια. Στο ταξίδι της αυτό συνάντησε έναν θαρραλέο πρίγκιπα και όλων των ειδών τα μαγικά πλάσματα και με το πρώτο χιόνι του έτους γνώρισε τη Νεράιδα του Πρώτου Χιονιού. Τότε ανακάλυψε ότι όλες τις οι επιθυμίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα…

Ντύσου ζεστά και ακολούθησε την Αμέλια στη μαγική της περιπέτεια, και μην ξεχάσεις να κάνεις μια ευχή.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η Ευχή του Πρώτου Χιονιού
Επιμέλεια: Ευαγγελία Κλαζίδου
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10.00€
Σελίδες: 28

Το Νησί του Χρόνου
της Μαρίας Συρδάρη – Μπάμπου


Η ιστορία μιας πολύ παράξενης οικογένειας, που μας διδάσκει πως ο χρόνος –που περνάει– δεν γυρνάει πίσω και πως η κάθε καινούργια μέρα, είναι πάντα μια νέα ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι!

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Το Νησί του Χρόνου
Συγγραφείς: Μαρία Συρδάρη – Μπάμπου
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10.00 €
Σελίδες: 22

Ο Βροχούλης Σαμελένιος
του Βάιου Ντάφου

Ο Βροχούλης Σαµελένιος είναι ένα συννεφάκι που ζει στη Συννεφούπολη. Εκεί που υπάρχει µια µαγική πηγή που βγάζει το πιο νόστιµο νερό του κόσµου. Όλα κυλούσαν αρµονικά, µέχρι που ο µάγος Οζένιος Τρύπας προσπάθησε να στερέψει το νερό της πηγής. Θα καταφέρει ο Βροχούλης Σαµελένιος να σώσει τη Συννεφούπολη;

Η ιστορία του ζωντανεύει και αναδεικνύει την αξία της ανιδιοτελούς αγάπης, της προσφοράς αλλά και της οικολογικής συνείδησης.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ο Βροχούλης Σαμελένιος
Συγγραφείς: Βάιος Ντάφος
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10.00 €
Σελίδες: 26