«Δείξε μου ποιον αγαπάς, να σου δείξω τα λάθη σου»

Όλη η ζωή της Μάρως γεμάτη από λάθη.. Λάθη, λάθη, λάθη… Και ένα σωστό όμως.. Το παλικάρι της, ο Αντώνης της, το καμάρι της, το μωρό της. Όλο προσπαθούσε να τον προστατεύει από τον πατέρα του. Αχ αυτός ο πατέρας του… Η αιτία όλων των συμφορών τους… Η αρχή των πάντων και το τέλος το δικό τους.

Ακριτικό Χρυσοχωρι Έβρου.
Ο Αντώνης Ράπτης ετών 17 δολοφονεί εν ψυχρώ 11 από τους 13 συμμαθητές του, τον δάσκαλο και τον διευθυντή του σχολείου και αυτοπυρπολείται. Οι δυο συμμαθητές που επέζησαν βρίσκονται στο νοσοκομείο και δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Γιατί; Γιατί; Αυτό το γιατί τους τρώει όλους. Κάποιοι γνωρίζουν… κάποιοι μίλησαν και κάποιοι σιώπησαν.

Ο Φίλιππος Σέξτος αποφασίζει να επισκεφθεί το ακριτικό χωριουδάκι και να βρει την αλήθεια. Το κίνητρο. Και να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη… Ηθική.

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο! Ένα βιβλίο τόσο μα τόσο καλό που δε θες να το κλείσεις! Ο Κορτώ έχει το χάρισμα να γράφει πηγαία και αληθινά. Να γράφει αλήθειες, να γράφει και να συνεπαίρνει νου και καρδιά!

Η πλοκή αγωνιώδης… η ιστορία καθηλωτική.. οι χαρακτήρες ολοκληρωμένοι και το τέλος… απροσδόκητο!

Μια ιστορία μυστηρίου που δεν μένει μόνο στη λύση του γρίφου αλλά προχωρά σε σύνθετα μονοπάτια ψυχογραφησης. Οι ήρωες γκρεμίζονται, δικαιολογούνται αλλά η ηθική ευθύνη θα τους βαραίνει για πάντα.

Δεν έχω πολλά να πω! Απλώς… να το διαβάσετε! Οπωσδήποτε!! Ένα δυνατό ανάγνωσμα όπως όλα άλλωστε του συγγραφέα..! Η αξία του είναι πια δεδομένη!!