Έξι νέα επιτραπέζια παιχνίδια ΖΙΤΟ βρίσκονται ήδη στην αγορά προκειμένου να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Πρωταρχικός στόχος της ZITO είναι να φέρει κοντά την οικογένεια και την παρέα και να σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις στο επιτραπέζιο παιχνίδι και με προτεραιότητα στην ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την ασφάλεια των παιχνιδιών, η ΖΙΤΟ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του επιτραπέζιου παιχνιδιού παγκοσμίως και προσφέρει στην ελληνική αγορά διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια παιδικά, οικογενειακά και παρέας, όπως ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, SOS.E ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ, TIME BOMB, ΚΑΛΟΦΑ-ΓΑΤΕΣ, POOL PARTY, ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΠΕΙΝΑΛΕΟΝΤΕΣ, CITY BLOX, HAPPY BUNNY. Και συνεχώς εμπλουτίζεται!

Δείτε όλα τα επιτραπέζια παιχνίδια ΖΙΤΟ στο www.zito.gr.
LIFT IT!

Ένας κατά μέτωπο αγώνας ταχύτητας για γερά κεφάλια!

Ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδανικό για όλη την οικογένεια και την παρέα, που απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια, προσοχή και… σταθερό κεφάλι! Στόχος είναι να συναρμολογήσετε τις κατασκευές που απεικονίζονται στις κάρτες φορώντας τους ειδικούς γερανούς στο κεφάλι σας. Κινηθείτε προσεκτικά και μη σκύβετε απότομα! Η πίεση του χρόνου θα κάνει ακόμα και τον πιο επιδέξιο παίκτη να ιδρώσει!

19,99€

DEKALKO

Ας ζωγραφίσουμε!
Το πιο εύκολο παιχνίδι σκιτσαρίσματος στον κόσμο!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει διακόσιες μοναδικές εικόνες σε διάφορα θέματα (όπως ζώα, αθλήματα κτλ.) που οι παίκτες μπορούν να ζωγραφίσουν. Σχεδίασε το περίγραμμα της εικόνας με τον μαρκαδόρο σου όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ύστερα δείξε αυτό που σκίτσαρες στους συμπαίκτες σου. Θα μαντέψουν σωστά το σκίτσο σου;

24,99€

O ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΛΟΥI

Το κλασικό αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι είναι ξανά εδώ!

Ο Ιπτάμενος Λούι κάνει στροφές και βουτιές στον αέρα, πάνω από τον αχυρώνα σου – ποιος ξέρει πού, τελικά, θα προσγειωθεί; Μπορείς να κρατήσεις το αεροπλάνο του Λούι μακριά από τα κοτόπουλα σου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να το κατευθύνεις ενάντια στα κοτόπουλα των αντιπάλων σου;

19,99€

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων για όλη την οικογένεια!

Η Κόκκινη Βασίλισσα, που κυβερνά τη Χώρα των Θαυμάτων, σας έχει καλέσει σε πάρτι. Όλοι πρέπει να ακολουθήσετε τους παλαβούς κανόνες συζήτησης, λέγοντας λέξεις για συγκεκριμένα θέματα χωρίς να χρησιμοποιείτε τα απαγορευμένα γράμματα και με τον χρόνο να πιέζει!

19,99€

ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Η ψαραγορά περιμένει τα ψάρια σας! Εμπρός! Πάρτε το δίχτυ σας και πιάστε τα ψάρια!

Μικροί ψαράδες, για ψάρεμα πάμε! Φρέσκα ψάρια στα δίχτυα σπαρταράνε! Ποιος θα πιάσει τα πιο πολλά; Χρειάζεται προσοχή για την καλύτερη ψαριά!

24,99€

ΜΙΚΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ

Βοήθησε τα δρακάκια να βγουν από τα αυγά τους και συγκέντρωσε όσα περισσότερα αυγά μπορείς, για να γίνεις εσύ ο Αρχηγός των Μικρών Δράκων!

Προσπάθησε να βρεις τα ίδια αυγά δράκου. Κέρδισε ένα τρόπαιο αποκτώντας τα περισσότερα ίδια αυγά. Μέτρησε τα τρόπαια και τα αυγά σου. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους κερδίζει!

14,99€

Επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της ZITO είναι η ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.Ε.