Το δεύτερο μέρος του εκδοτικού προγράμματός μας είναι γεμάτο με φανταστικές επιλογές για κάθε αναγνώστη! Έρωτας, black humor, σασπένς, θρίλερ που κόβουν την ανάσα αλλά και πολλά υπέροχα παιδικά βιβλία. Τα νέα μας βιβλία θα είναι διαθέσιμα στα βιβλιοπωλεία από τις 12/02.

Μαύρο γκλίτερ
Βίκυ Μωραγιάννη


Η μαγική γραφή της Βίκυς Μωραγιάννη συνδυάζει τον θάνατο με τις ανθρώπινες σχέσεις και το γέλιο με το δράμα.
Ένα μυθιστόρημα με πολύ χιούμορ για τη ζωή, τις οικογενειακές, τις ερωτικές σχέσεις και τον θάνατο, που ακροβατεί ανάμεσα στη μαύρη κωμωδία και στο κοινωνικό δράμα.

Η κόρη της λήθης
Ελευθερία Μεταξά


Ένα ακόμη ψυχολογικό θρίλερ από την expert του είδους, Ελευθερία Μεταξά, γεμάτο ανατροπές που καθηλώνουν!
«Η κόρη του φονιά είναι εδώ». Μια γυναίκα στιγματίζεται από το παρελθόν του πατέρα της που εξακολουθεί να την καταδιώκει.
Όλοι πίστεψαν ότι χάθηκε. Εκείνη, όμως, επέστρεψε για να εκδικηθεί.

Η Πάπισσα Ιωάννα
Εμμανουήλ Ροΐδης


Ο βίος μιας γυναίκας, η οποία προσποιούμενη τον άντρα κατάφερε να αναρριχηθεί στην ιεραρχία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και να φτάσει μέχρι και το αξίωμα του Πάπα.
Ένα βιβλίο-«σκάνδαλο» που η δημοσίευσή του οδήγησε τον Ροϊδη στον αφορισμό! Κανείς δεν μπόρεσε να αποσαφηνήσει αν η Πάπισσα Ιωάννα ήταν υπαρκτό πρόσωπο ή μύθος, η ιστορία της όμως δεν έπαψε ποτέ να προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινωνίας.

ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ
Felicia Kingsley

Μετάφραση: Μαρία Οικονομίδου


Μια ερωτική ιστορία enemies-to-lovers γεμάτη ανατροπές και πολύ χιούμορ από τη συγγραφέα-φαινόμενο του ιταλικού μυθιστορήματος!
Δύο ορκισμένοι αντίπαλοι ανταγωνίζονται για να ανέβουν στον εκδοτικό οίκο Pageturner, όταν ένα μυστικό που βάζει σε κίνδυνο την καριέρα τους τους φέρνει πιο κοντά και αναγκάζονται να συμμαχήσουν.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΣΕ 30 ΓΛΩΣΣΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ REESE’S BOOK CLUB


Το χάρτινο παλάτι
Miranda Cowley Heller

Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη


Την Έλι και τον Τζόνας τους ενώνουν μια φιλία χρόνων και σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος. Μόνο εκείνος μπορεί να τη δει και να την αγαπήσει πραγματικά.
Η γραφή της Cowley θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε τον παιδικό μας έρωτα και θα μας θυμίσει πως θα τα διαλύαμε όλα για να βρεθούμε πάλι στην αγκαλιά του.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ 30 ΓΛΩΣΣΕΣ
NEW YORK TIMES BEST SELLER


Η κόρη του Παρισιού
Kristin Harmel

Μετάφραση: Αγορίτσα Μπακοδήμου


Παρίσι, 1939. Δύο μητέρες κάτω από τη σκιά του πολέμου, θα έκαναν τα πάντα για να προστατέψουν τις κόρες τους. Όταν η Ελίζ επιστρέφει για να ξανασμίξει με την κόρη της, η μικρή Ζουλιέτ έχει εξαφανιστεί…
Η Kristin Harmel, μια από τις πιο αγαπημένες συγγραφείς ιστορικού μυθιστορήματος, μας προσφέρει ένα συγκινητικό, εμπνευσμένο μυθιστόρημα, γεμάτο μυστήριο και απρόσμενες ανατροπές.

Εμμηνόπαυση,
Καλώς ήρθατε στο καλύτερο μισό
της ζωής σας

Louann Brizendine, MD
Μετάφραση: Ιωάννα Αγγελάκη


Η νευροψυχίατρος Louann Brizendine καταρρίπτει τους μύθους που χαρακτήριζαν μέχρι χθες την εμμηνόπαυση και μας αποδεικνύει βάσει ερευνών ότι όχι απλά δεν χρειάζεται να μας ανησυχεί, αλλά ότι αποτελεί την καλύτερη περίοδο μιας γυναίκας!