Γράφει η Βιργινία Αυγερινού

[… Η πέμπτη διάσταση αποτελεί συχνότητα δόνησης της άνευ όρων αγάπης όπου ο φόβος απουσιάζει και η συμπόνια είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Όπως αναφέρθηκε και στον πρόλογο, η πέμπτη διάσταση είναι αυτό που οι παραδοσιακές θρησκείες διδάσκουν ως παράδεισο…]

Στην κατηγορία της πνευματικής αναζήτησης, της μεταφυσικής και του εσωτερισμού το βιβλίο της Maureen J. St. Germain με τίτλο Αφύπνιση στην 5η διάσταση και υπότιτλο Ένας πρακτικός οδηγός για πολυδιαστατική υπέρβαση, που κυκλοφόρησε φέτος τον Απρίλιο από τις Εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ.

Τη συγγραφέα μας σύστησαν οι εκδόσεις Ιβίσκος το καλοκαίρι του 2021 με την κυκλοφορία του έργου της, Ανοίγοντας τα Ακασικά αρχεία, το βιβλίο για τον προορισμό της ψυχής.

[Δεν έχετε αναρωτηθεί τι είστε προορισμένοι να κάνετε σε αυτόν τον πλανήτη; Δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί επικρατεί τόση αντιξοότητα και βία; Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, πιθανόν να έχετε έρθει στη Γη προκειμένου να γίνετε μέρος της λύσης. Η αποστολή σας είναι να δημιουργήσετε τον επίγειο Παράδεισο. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να το επιτύχετε. Για να γίνει κανείς μέρος της λύσης, απαιτείται μια προσέγγιση δύο φάσεων. Η πρώτη φάση αφορά στην ανακάλυψη ενός καινούργιου τρόπου θεώρησης του εαυτού σας και της πραγματικότητας. Η δεύτερη φάση είναι να γίνετε προδραστικοί και να υιοθετήσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής με την εξελιγμένη αντίληψη σας.
Το βιβλίο αυτό σας παρέχει οδηγίες για τις δύο παραπάνω φάσεις. Αρχικά, θα βοηθήσει να κατανοήσετε βαθύτερα τι βρίσκεται πέρα από την τρίτη διάσταση, ειδικά την πέμπτη διάσταση, η οποία είναι ευκολότερα κατανοητή ως ο τόπος που οι γύρω μας ονομάζουν παράδεισο . Ωστόσο η πέμπτη διάσταση δεν είναι κάποιος τόπος στον οποίο πρόκειται να πάμε. είναι μάλλον μια δόνηση στην οποία μετουσιωνόμαστε! Έτσι, δεν χρειάζεται να φύγετε από «εδώ» για να φτάσετε εκεί. Βρίσκεστε ήδη εκεί που είστε…
]

Με το βιβλίο η Αφύπνιση στην 5η διάσταση ο πνευματικός αναζητητής θα γνωρίσει τα εργαλεία εκείνα που θα τον καθοδηγήσουν στο πέρασμα από την νοοτροπία της πόλωσης της τρίτης διάστασης στην Πέμπτη διάσταση, αυτήν της αγάπης, της συμπόνιας και της χαράς.
Μέσα από αυτό το αναγνωστικό ταξίδι αναζήτησης, δίνονται οι εξηγήσεις για να αναγνωρίσουμε όχι μόνο τις διαφορές των δύο αυτών διαστάσεων αλλά και τις τυχόν υπάρχουσες εμπειρίες που μπορεί να είχαμε, εμπειρίες της πέμπτης διάστασης, που αδυνατούσαμε να κατανοήσουμε.
Από την γραμμική σκέψη λοιπόν, στην πολυδιάστατη.

Οι πίνακες, οι εικόνες, τα βοηθήματα για την περαιτέρω αναζήτηση μας, οι σημειώσεις και το ευρετήριο στο τέλος του βιβλίου, οι ασκήσεις που υπάρχουν στα διάφορα σημεία της μελέτης, ειδικά για την προστασία μας και όταν δεν είμαστε σε εγρήγορση, , οι διαλογισμοί που περιλαμβάνονται για να γίνει άνοιγμα σε ψηλότερες συχνότητες, η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό προκειμένου η κυρίαρχη δύναμη της αγάπης να γίνει συνειδητή επιλογή που θα οδηγήσει στην υψηλή συχνότητα της Πέμπτης διάστασης, όλα αυτά καταλήγουν στην Αφύπνιση στην 5η διάσταση.

Τα περιεχόμενα του βιβλίου δείχνουν τι αυτό περιλαμβάνει, και τα κεφάλαια -εκτός από τον πρόλογο και τα βοηθητικά στο τέλος του βιβλίου- είναι αυτά που περιλαμβάνουν τα Εργαλεία για την Πέμπτη διάσταση καθώς και τα σημάδια ότι είμαστε εκεί. Επομένως, μετά τον πρόλογο ακολουθούν τα: Ανώτερη συνείδηση, επιστήμη, και η καρδιά, Το “Καμπανάκι” της αφύπνισης στην Πέμπτη διάσταση, Πώς επεξεργαζόμαστε την πληροφορία, Ανύψωση και οι πέντε διαστάσεις, Εργαλεία για τη διαβίωση στην 5Δ και ενδείξεις του ότι βρίσκεστε εκεί, Το μυστικό κρύβεται στα συναισθήματά σας, Η γλώσσα της Πέμπτης διάστασης, Το χωροχρονικό συνεχές, Βρίσκοντας τον δρόμο για την Πέμπτη διάσταση, Αναγνωρίζοντας τις ανώτερες διαστάσεις, Μετάβαση στην Πέμπτη διάσταση και ενεργοποίηση των ανώτερων τσάκρα, Γνωρίστε τους δράκους σας και τις συγκυρίες, Τι έπεται;.

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε για τα ερωτήματα που θα απαντηθούν σε αυτό το βιβλίο, για το «Πώς να υπερβείτε την κατάκριση και να υιοθετήσετε τη συμπόνια που κυριαρχεί στο περιβάλλον της 5Δ. Πώς να κάμπτετε ή να επιμηκύνετε τον χρόνο ώστε να λειτουργείτε εκτός των χρονικών κανόνων, όπως τους γνωρίζετε. Γιατί η απόρριψη της ανάγκης του «να ξέρετε» σας επιτρέπει να δέχεστε την πληροφορία μ’ έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Πώς να κλείσετε για πάντα τον κύκλο του κάρμα που σας δεσμεύει σε συγκεκριμένα μοτίβα συμπεριφορών. Πώς να γίνετε πιο δεκτικοί σε απαντήσεις που δεν θα προέκυπταν ποτέ στην 3Δ εκδοχή του εαυτού σας. Την ιερή γεωμετρία που θα βοηθήσει να επιταχύνετε τη μετάβαση και την παραμονή σας στην 5Δ.» Το βέβαιο όμως είναι πως θα κατανοήσουμε το πώς να δημιουργήσουμε έναν δεσμό με την παγκόσμια συνείδηση και κυρίως το πώς ένα άτομο στην Πέμπτη διάσταση, δεν είναι το τέλειο άτομο. Είναι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του συνειδητά και κυρίως με αγάπη .