Kristin Hannah, Ana Huang, Robert T.Kiyosaki κ.ά. συγγραφείς σε περιμένουν να ανακαλύψεις τα νέα τους βιβλία.

Ο Βασιλιάς της Αλαζονείας
Ana Huang

Μετά τον Βασιλιά της Οργής η μπεστ σέλερ συγγραφέας Άννα Χουάνγκ με τις εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως υπογράφει το δεύτερο αυτοτελές βιβλίο της σειράς Οι Βασιλιάδες της Αμαρτίας.

Μια νέα καυτή αισθηµατική ιστορία για έναν απαγορευµένο έρωτα µε έναν δισεκατοµµυριούχο, όπου τα ετερώνυµα έλκονται.

Μετάφραση: Ιζαμπέλ Λαμούρ

Το πείραμα της αληθινής αγάπης
Christina Lauren


Το αγαπημένο συγγραφικό δίδυμο των μπεστ σέλερ ρομαντικών μυθιστορημάτων επιστρέφει με μια νέα ιστορία για την απρόσμενη χημεία του έρωτα!

Audie Award for Romance (2024)
Στη βραχεία λίστα των βραβείων Goodreads στην κατηγορία «Ρομαντικό μυθιστόρημα» (2023)
Μετάφραση: Σοφία Σκουλικάρη

Οι γυναίκες
Kristin Hannah

Από την κορυφαία συγγραφέα των βιβλίων Το Αηδόνι, Πυγολαμπίδες και Τέσσερις άνεμοι έρχεται µια νέα επική ιστορία για τις βαθιές φιλίες και τον τολµηρό πατριωτισµό, µε µια ηρωίδα, της οποίας ο ιδεαλισµός και το θάρρος θα καθορίσουν µια ολόκληρη εποχή.
Νο 1 σε The New York Times, USA Today, Washington Post και Los Angeles Times
25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως
Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Απαγορευμένα αντικείμενα
Gayl Jones

Η θρυλική συγγραφέας, που έχει χαρακτηριστεί ως µία εκ των σηµαντικότερων συγγραφέων του εικοστού αιώνα, επιστρέφει µε ένα νέο µυθιστόρηµα, όπου εξερευνώνται η ζωή των εκπατρισµένων καλλιτεχνών, οι επικίνδυνες σχέσεις και οι απαιτήσεις της δηµιουργικότητας.
NATIONAL BOOK AWARD ΦΙΝΑΛΙΣΤ
Στα 10 καλύτερα βιβλία του 2022 σύµφωνα µε το Publishers Weekly!
Μετάφραση: Αργυρώ Μαντόγλου

Αngélique
Guillaume Musso

image description

O Νο 1 συγγραφέας στη Γαλλία για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τη Le Figaro και βραβευμένος με το ξεχωριστό Raymond Chandler επιστρέφει με μια νέα καθηλωτική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο αγνώστους που βρίσκονται μπλεγμένοι στη δίνη ενός θανάσιμου παιχνιδιού.

Μετάφραση: Γιώργος Ξενάριος

Ηγεσία σε δύσκολους καιρούς
John C.Maxwell

image description

Το νέο βιβλίο του John C. Maxwell συγγραφέα των μπεστ σέλερ των Νew York Times, ο οποίος θεωρείται ως ο πλέον σημαίνων ειδικός σε θέματα ηγεσίας σε όλο τον κόσμο.
Περισσότερες από 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Μετάφραση: Στράτος Καρτσακλής

Συνδέσου!
Dale Carnegie & Associates


Στον σύγχρονο κόσμο, ερχόμαστε σε αντιπαράθεση συχνά με όσους είναι διαφορετικοί από εμάς. Όμως η αληθινή επαφή μπορεί να ξεπεράσει τις διαφορές και να δημιουργήσει κοινά σημεία. Η Dale Carnegie & Associates, Inc. μας προσφέρει ένα βιβλίο για να κατανοήσουμε την οπτική του κόσμου γύρω μας, εμπνευσμένο από τις θεμελιακές και καθόλα επίκαιρες αρχές του Ντέηλ Κάρνεγκι.

Μετάφραση: Κατερίνα Μπασαγιάννη

FAKE
Robert T. Kiyosaki

image description

Από τον #1 μπεστ σέλερ συγγραφέα του βιβλίου Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς, το οποίο παρέμεινε πρώτο στη λίστα των New York TImes για 6 χρόνια και έχει πουλήσει περισσότερα από 27 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
Σε αυτό το νέο βιβλίο ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Ρόμπερτ Κιγιοσάκι αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αυθεντικότητας, ρίχνοντας φως στο τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Μετάφραση: Μιχάλης Μικέδης

Πώς να αναδείξεις τον τόπο σου
Ανδρέας Μήλιος

image description

Ένα βιβλίο για όσους αγαπούν την πόλη τους και αναζητούν συνεχώς τρόπους για να την αναδείξουν με θεωρητικές και πρακτικές απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη δημιουργία και τη διαχείριση ελκυστικής και ανταγωνιστικής εικόνας από τόπους και πόλεις. Ιδανικός οδηγός και δεξαμενή άντλησης ιδεών για στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.