Kαλωσορίζουμε την άνοιξη με αισιοδοξία και προσμονή για τα νέα βιβλία που έρχονται. Κάποια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στα φυσικά και ηλεκτρονικά ράφια των βιβλιοπωλείων, άλλα έχουν πάρει ήδη τον δρόμο προς το τυπογραφείο, άλλα είναι ακόμη στους υπολογιστές μας και ετοιμάζονται, ενώ κάποια από αυτά τα διαβάσαμε ήδη και είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσουν όσο κι εμάς.
Για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, σας τα παρουσιάζουμε όλα συγκεντρωμένα στους ολοκαίνουργιους καταλόγους μας που μόλις κυκλοφόρησαν.

Ξεφυλλίστε ΕΔΩ τον λογοτεχνικό μας κατάλογο, όπου θα βρείτε όλα τα προσεχή μας βιβλία, τις πρόσφατες αλλά και παλιότερες κυκλοφορίες μας που αξίζει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας. Λογοτεχνία, ελληνική και μεταφρασμένη, σύγχρονη και κλασική, αστυνομικά που θα μας απογειώσουν, δοκίμια που θα μας προβληματίσουν πάνω σε σύγχρονα θέματα, και πολλή ιστορία, καθώς φέτος γιορτάζουμε την πανηγυρική επέτειο των 200 χρόνων από την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης.

Ξεφυλλίζοντας ΕΔΩ τον νέο μας κατάλογο για παιδιά και νέους, θα βρείτε βιβλία για όλες τις ηλικίες, από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική: βιβλία από χαρτόνι για πολύ μικρά παιδιά, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, συμπεριφοράς, εικονογραφημένες ιστορίες, όλες τις περιπέτειες των δημοφιλών μας ηρώων, νέες σειρές που κάνουν την εμφάνισή τους και θα γίνουν ανάρπαστες, κλασική λογοτεχνία για νέους, εφηβικά μυθιστορήματα κ.ά.

Εάν επιθυμείτε να σας στείλουμε τους καταλόγους μας στο σπίτι σας, συμπληρώστε το e-mail σας και τα στοιχεία σας σε αυτή τη φόρμα. Σε λίγες μέρες θα λάβετε τον κατάλογο που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν στην πόρτα σας.

Μικροί και μεγάλοι, ξεκινήστε φέτος την άνοιξη λίγο διαφορετικά!
Με περισσότερο φως, περισσότερη γνώση
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ