Εννέα μικρά διηγήματα περιέχει η συλλογή «Ο Θεός πίσω από την ντουλάπα».
Μικρά μυστικά, λοιπόν, βαθιά χωμένα και κρυμμένα, με την ευκαιρία κάποιου γεγονότος ή εντελώς τυχαία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αδυναμία επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, η πολυεπίπεδη προσωπική ασφυξία καθώς και μια ενδόμυχη υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Ένας πολεμιστής με τα σιδερένια, σαν τανάλια, κόκαλα, η φωνή του Θεού πίσω από την ντουλάπα, το πανηγύρι μπροστά στο καφενείο το «Έβερεστ» και ο καλύτερος χορός της ζωής του Σάκη για τη Νόρα, ο μαθηματικός Αντώνης και ο έρωτάς του για τη Δώρα, το κρύο νερό στο αυτί του μουσικού, για να επαναφέρει την αντικειμενική πραγματικότητα, ο εβδομηντάχρονος στο πάρκο και η έναντι αμοιβής ερωτική πρόκληση των δύο δεκατετράχρονων κοριτσιών, μια γιατρός που δεν αντέχει την άνοια του πατέρα της και θέλει να του κάνει ευθανασία, η μυρωδιά του γιασεμιού που γεμίζει τον τοίχο και το καυσαέριο από τα ταξί…


Οι ήρωες του βιβλίου αγωνίζονται, αναρωτιούνται, βαλτώνουν, ανασταίνονται, νικούν ή γονατίζουν νικημένοι μέσα στον βούρκο της νεοελληνικής πραγματικότητας.
Ο κόσμος που κυκλοφορεί στο «Ο Θεός πίσω από την ντουλάπα» είναι ο κόσμος που ασφυκτιά στο κουστούμι του, ένα χαρακτηριστικό που διατρέχει την ελληνική κοινωνία. Ο Γρηγόρης Φεϊζατίδης τον νοιάζεται αυτόν τον κόσμο, δεν τον κρίνει, και προβάλλει ανάγλυφα τα αισθήματά του.
Λόγος λιτός και δωρικός.
Ιστορίες αιχμηρές, αφήγηση στα άκρα με ένταση.
Διαβάστε το.


Ο Γρηγόρης Φεϊζατίδης γεννήθηκε στη Βέροια όπου ζει και εργάζεται ως χειρουργός οδοντίατρος. Το διήγημά του Ντάνχιλ, μωρό μου, το οποίο είχε αποσπάσει το πρώτο βραβείο στον λογοτεχνικό διαγωνισμό που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, περιλαμβάνεται στην ανθολογία 2ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Μίμης Σουλιώτης της Libron Εκδοτική. Το διήγημά του 2037 και είκοσι μέρες ακόμη, που είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Ε.Φ. «η Έκλειψη», περιλαμβάνεται στην ανθολογία Ιστορίες του Φαντάστιcon. Διηγήματά του φιλοξενούνται στην ανθολογία Ίσως #1 των Εκδόσεων Οξύ, στο e-book Πανδημία του site Nyctophilia.gr, καθώς και σε περιοδικά της Λογοτεχνίας του Φανταστικού. Είναι παντρεμένος, έχει μία κόρη και, όταν δεν ασχολείται με όμορφα χαμόγελα, προτιμάει να γοητεύεται από την
Επιστήμη, να σκαλίζει την Τέχνη, να διαβάζει, να γράφει, και να ταξιδεύει με τους φίλους του. Η συλλογή διηγημάτων Ο Θεός πίσω από την ντουλάπα είναι το πρώτο του βιβλίο.