ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ο ΙΚΑΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΣΟΦΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Ο Ελληνοαμερικανός θεραπευτής Ίων Γουίλσον φτάνει σε μια επαρχιακή πόλη στις αρχές Νοεμβρίου του 1970, όταν το δικτατορικό καθεστώς έχει ρίξει τη βαριά σκιά του στη χώρα. Επειδή είναι ωραίος «σαν σταρ του σινεμά», όπως διατείνεται η Δώρα Γαλανοπούλου, η κυρία δημάρχου, οι γυναίκες και οι κοπέλες τον τριγυρίζουν εξαρχής όπως οι μέλισσες το μέλι. Όταν αρχίζει να θεραπεύει ασθενείς δίχως αμοιβή, οι ιδιωτεύοντες γιατροί της πόλης τον εχθρεύονται και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον διώξουν. Η όμορφη Νένα, η κόρη του διοικητή της χωροφυλακής, τον ερωτεύεται, αλλά ο Ίων δε θέλει μπλεξίματα με τον πατέρα της και την αποφεύγει. Η Νένα πεισμώνει και, προκειμένου να τον βλέπει συχνότερα, του ζητά να θεραπεύσει τη θεία της, Ισμήνη, κι εκείνος δέχεται. Ανάμεσα σε άλλους που αναλαμβάνει να θεραπεύσει είναι κι η Κρυσταλλία, η κόρη του δημάρχου, όπως κι η νεαρή Φανή.

Καθώς έχει τον τρόπο του να εκμαιεύει μυστικά από τους ασθενείς του, αυτοί του εξομολογούνται όσα βαραίνουν την ψυχή τους και του αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες και δράματα, που άπτονται των πιο σκληρών περιόδων της ελληνικής ιστορίας.

Ο Ελληνοαμερικανός θεραπευτής αποκαλύπτει βαθιά κρυμμένα μυστικά και αμαρτίες του παρελθόντος.

ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΔΥΟ ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ
ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ-ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ


«Με λένε Μελίνα και είμαι υπερ-ενσυναισθητική. Διαβάζω τους άλλους σαν “ανοιχτό βιβλίο”. Κανείς δεν μπορεί να μου κρυφτεί ή να με ξεγελάσει. Γι’ αυτό και μου ανατέθηκε η εξιχνίαση δύο φόνων που πρόκειται να παραγραφούν σε δεκαεφτά ημέρες. Κανονικά θα ήταν εύκολο. Δυστυχώς, όμως, ο βασικός μου ύποπτος είναι εντελώς απρόσβλητος από τις ιδιαίτερες ικανότητές μου. Και επιπλέον… είμαι βαθιά, παράφορα και αναπόδραστα ερωτευμένη μαζί του».
Η Μελίνα δείχνει αλλά δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Με όπλο τη συναισθηματική της τηλεπάθεια αναλαμβάνει όχι μόνο να εξιχνιάσει ένα παλιό έγκλημα αλλά και να ξαναφέρει την ευτυχία σε μια οικογένεια που την έχει στερηθεί. Ακατανίκητοι σύμμαχοί της σε αυτό το εγχείρημα, ένας χαρισματικός εφτάχρονος, το αστείρευτο κέφι της και ο Σάκης Ρουβάς…

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΚΡΕΪΣ ΑΝΤΑΜΣ
ΦΡΑΝ ΛΙΤΛΓΟΥΝΤ

Μετάφραση: Φωτεινή Πίπη


Η χειρότερη μέρα της ζωής της – ή η μέρα που κερδίζει πίσω τη ζωή της;
Μια καυτή καλοκαιρινή μέρα, εκεί που έχει κολλήσει στην κίνηση καθ’ οδόν προς το ζαχαροπλαστείο για να πάρει την τούρτα για τα δέκατα έκτα γενέθλια της κόρης της, η Γκρέις Άνταμς παίρνει ξαφνικά ανάποδες.
Δε βάζει τις φωνές, ούτε τα κλάματα, ούτε ξεσπάει. Απλώς βγαίνει από το αυτοκίνητό της και φεύγει.
Όχι για να ξεφύγει από τη ζωή της – αλλά για να τη διεκδικήσει και πάλι. Να δρασκελίσει αποφασιστικά προς τη ζωή. Προς την κόρη της που δε θέλει πια να ζει μαζί της και την έχει αποκλείσει από το πάρτι γενεθλίων της. Προς τον άντρα της που της έχει ζητήσει διαζύγιο. Προς το τρομακτικό γεγονός που έχει τινάξει την οικογένειά τους στον αέρα…
Σήμερα θα αποδείξει στην κόρη της ότι, όσο σκληρά κι αν πέφτουμε, μπορούμε πάντα να ξανασηκωθούμε. Γιατί η Γκρέις Άνταμς ήταν απίθανη. Έτσι πίστευαν κάποτε ο σύζυγος και η κόρη της. Μπορεί προς το παρόν να το έχουν ξεχάσει, τόσο αυτοί όσο και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Αλλά η Γκρέις έχει βαλθεί να τους το υπενθυμίσει. . .

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΚΡΕΪΣ ΑΝΤΑΜΣ αφηγείται την ιστορία μιας ζωής, ενός γάμου, μιας οικογένειας, στη διάρκεια μίας και μόνο μέρας στο βόρειο Λονδίνο. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία λύτρωσης και ανακάλυψης, ένα δυνατό εγκώμιο στη γυναίκα.

Το λάτρεψα… Ένα βιβλίο που δεν ξεχνιέται.
ΛΙΑΝ ΜΟΡΙΑΡΤΙ, συγγραφέας

Ένιωσα σαν να γράφει κάποιος για τη ζωή μου.
GOOD HOUSEKEEPING


ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
AGATHA CHRISTIE


Γυμνά καφέ κλαδιά με φόντο ένα λοξό φεγγάρι
(Και Κάτι που σαλεύει στο δάσος),
Φύλλα που θροΐζουν και επιστρέφουν από τους νεκρούς,
Κλαδιά που γνέφουν πονηρά στο φως
(Και Κάτι που βαδίζει στο δάσος).
Ριγώντας και στρίβοντας, τα φύλλα ζωντανεύουν!
Σταλμένα από τον Θάνατο σε ξέφρενο χορό!
Κι ο Φόβος… ο άκρατος Φόβος ξεπροβάλλει μέσα από το δάσος!

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που η καταχνιά τυλίγει τα πρωινά και μια δροσιά σκεπάζει τα βράδια, αλλά καθώς τα φύλλα αρχίζουν να πέφτουν, οι νύχτες γίνονται μεγαλύτερες και οι σκιές μακραίνουν…

Απομονωμένα αγροτόσπιτα, μυστηριώδεις επαύλεις και καταραμένοι τάφοι είναι μερικά από τα σκηνικά για τις 12 ιστορίες της αγαπημένης Agatha Christie στις οποίες πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι συνήθεις ύποπτοι: Μις Μαρπλ και Ηρακλής Πουαρό.


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΑΝΣ
AGATHA CHRISTIE

Μετάφραση: Αύγουστος Κορτώ


Πίσω απ’ την κουρτίνα ηχούσε ακόμα το φριχτό, τσιριχτό, παρατεταμένο ουρλιαχτό – που όμοιό του ο Ραούλ δεν είχε ξανακούσει. Έσβησε μ’ έναν απαίσιο ήχο πνιγμού. Κι έπειτα, ο γδούπος ενός σώματος που πέφτει…

Αν αγαπάς τα φαντάσματα, τα στοιχειά και τα ανεξήγητα φαινόμενα, αυτή η συλλογή ανατριχιαστικών ιστοριών από την Άγκαθα Κρίστι είναι για σένα. Η αναμφισβήτητη βασίλισσα της αστυνομικής λογοτεχνίας στα πρώτα βήματα της συγγραφικής της καριέρας έγραψε ιστορίες για μέντιουμ που έβλεπαν οράματα, για φαντάσματα που παραμόνευαν στις σκιές, για συναντήσεις με θεότητες και για απόκοσμα μηνύματα από το Υπερπέραν, ακόμα και για έναν άντρα που αλλάζει σώμα με μια γάτα…

Αυτός ο τόμος ρίχνει φως στη σκοτεινή πλευρά της Άγκαθα μέσα από ιστορίες που η ίδια η δημιουργός τους τις ξεχώρισε ως τις «αγαπημένες μου από την περίοδο που έγραφα τη Μυστηριώδη υπόθεση στο Στάιλς ή λίγο πριν από αυτήν», με πρωταγωνιστές σε κάποιες από αυτές τους ακατάβλητους ήρωές της Ηρακλή Πουαρό και μις Μαρπλ.

ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ


ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ
ΑΝΝΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ

Τον βοήθησα, αρχικά με ερωτήσεις, υποθέσεις και απαλή φωνή. Με χειρουργικές κινήσεις, τόσο προσεχτικά όσο όταν πας να αγγίξεις ένα μισάνοιχτο όστρακο, που με το που το πλησιάζεις κλείνει, ήθελα να τον προσεγγίσω, να μάθω την ιστορία του. Ήξερα ότι ανά πάσα στιγμή μπορούσα να τον χάσω. Αυτό είναι πάντα ένα από τα βασικά που δουλεύουμε στην ψυχοθεραπεία. Να μαλακώσουμε τις άμυνές μας, να καταλάβουμε ότι να λυγίζεις δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη.

Θραύσματα και μονοπάτια που έχουν συναντηθεί μέσα στη θεραπευτική αίθουσα ενώθηκαν και συνέθεσαν αυτές τις διαδρομές, με μοναδικό σκοπό εκείνος που θα τις διαβάσει να συναντήσει τον εαυτό του, τον διπλανό του, το παιδί ή τον γονιό του, εκείνον που επέλεξε να περπατήσουν μαζί και εκείνον που άφησε πίσω αλλά τον κουβαλάει μέσα του.

Συχνά θα πιάσετε τον εαυτό σας να ψάχνει ποιος φταίει, η επικριτική μαμά, ο απόμακρος μπαμπάς, ο ασυνεπής πρώην, ο παραιτημένος νυν… Μην το κάνετε. Δεν ψάχνουμε ένοχο. Να καταλάβουμε θέλουμε, γιατί η κατανόηση είναι και το πρώτο βήμα προς τη λύτρωση.

Με πολύτιμο εργαλείο τη γνώση της κλινικής ψυχολογίας, αλλά ταυτόχρονα με απλό και εύληπτο λόγο, οι ιστορίες επιδιώκουν να κάνουν μια γενναία βουτιά στην περίπλοκη και πολύχρωμη ανθρώπινη ψυχή.


ΜΑΖΙ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ


Όποιος σου πει πως οι ερωτικές σχέσεις είναι εύκολες σου λέει ψέματα. Να ξέρεις.
Όποιος σου πει πως υπάρχουν συνταγές για επιτυχημένους γάμους σου λέει ψέματα και αυτός.
Και όποιος σου πει πως μπαίνεις σε μια σχέση ή σε έναν γάμο για να περάσεις απλώς όμορφα, τότε, λυπάμαι, αλλά δεν ξέρει τι του γίνεται.
Σκοπός της σχέσης δεν είναι η καλοπέραση.
Σκοπός της σχέσης είναι η άσκηση.
Σκοπός του γάμου είναι η κοινή πορεία.
Να μάθει ο άνθρωπος να συνυπάρχει, να αντέχει και να ανέχεται.
Να μάθει ο άνθρωπος πώς να κοινωνεί με τον άλλον άνθρωπο.
Να μάθει ο άνθρωπος να αγαπάει…
Έχουμε θεοποιήσει την ηδονή και την προσκυνάμε κάθε μέρα.
Γι’ αυτό και τόσος πόνος. Γι’ αυτό και τόσα «ψυχολογικά».
Ώρα να σηκωθούμε από τον ύπνο μας.
Ώρα να το πιάσουμε αλλιώς.
Ώρα να χτίσουμε από την αρχή το ΜΑΖΙ στις σχέσεις…


ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ


Καλή Κυριακή!

Καμιά μέρα δε συγκρίνεται με την Κυριακή της καρδιάς μας. Η Κυριακή είναι μια μέρα-δώρο, που μας χαρίστηκε για να βιώνουμε αγάπη, αναζωογόνηση, έμπνευση, πνευματικότητα, οργάνωση και πολύ ριλάξ. Μια μέρα-προνόμιο, μια μέρα-σύμβολο, με θετικές δονήσεις, που αξίζει ο καθένας μας.

Σε αυτό το υπέροχο καινούργιο βιβλίο, η Κατερίνα Τσεμπερλίδου μάς αποκαλύπτει μυστικά για να είμαστε ευτυχισμένοι την Κυριακή. Πώς να κάνουμε διάλειμμα από τη ρουτίνα, να αναζητήσουμε ξεκούραση και ελευθερία από το άγχος, απολαμβάνοντας τον εαυτό μας, τον σκύλο μας, τη φύση, τους φίλους, τους αγαπημένους μας, ένα ανεβαστικό hit. Ο σωματικός και ο πνευματικός μας εαυτός θα χαρεί μια υπέροχη Κυριακή, γεμάτη με ευχάριστες εντυπώσεις, νέες εμπειρίες, έξω καρδιά και κοινωνικότητα, χτίζοντας αναμνήσεις ως την άλλη Κυριακή που έρχεται.

Όσοι θλίβονται το απόγευμα της Κυριακής θα βρουν παρηγοριά στο βιβλίο… για να γίνουν ευτυχισμένοι κάθε Κυριακή, 52 φορές τον χρόνο.


ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 12 ΧΑΡΤΕΣ
JERRY BROTTON

Μετάφραση: Δημήτρης Σταυρόπουλος


Ο ΧΑΡΤΗΣ, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ.

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, οι χάρτες αποτέλεσαν και αποτελούν τη βάση για τη διαμόρφωση της οπτικής μας για τον κόσμο, αλλά και για τη συνειδητοποίηση της θέσης μας σε αυτόν. Αλλά πέρα από επιστημονικά εργαλεία, οι παγκόσμιοι χάρτες είναι αναπόφευκτα υποκειμενικοί αλλά και ιδεολογικά φορτισμένοι – στενά συνδεδεμένοι με συστήματα εξουσίας και αρχών σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές και σε συγκεκριμένους τόπους. Οι χαρτογράφοι δεν αποτυπώνουν απλώς τον κόσμο, τον ανακατασκευάζουν σύμφωνα με τις αντιλήψεις της εποχής τους.

Σε αυτό το λαμπρό βιβλίο, ο Τζέρι Μπρότον εξετάζει τη σημασία δώδεκα χαρτών – από τις σχεδόν μυστικιστικές αναπαραστάσεις της αρχαίας ιστορίας ως τη σύγχρονη εικονογραφία μέσω δορυφόρου.

Παρόλο που ο τρόπος που χαρτογραφούμε τον χώρο αλλάζει, ο Μπρότον υποστηρίζει ότι οι χάρτες ακόμα και σήμερα δεν είναι ούτε οριστικοί ούτε αντικειμενικότεροι από τους αντίστοιχους του παρελθόντος, αλλά ότι ορίζουν, διαμορφώνουν και αναπαριστούν τον κόσμο.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.

Μια συναρπαστική και πανοραμική νέα ιστορία της τέχνης της χαρτογραφίας… Η ιδέα του Μπρότον να ανιχνεύσει στους χάρτες τα μονοπάτια της ανθρώπινης σκέψης είναι υπέροχη.
The Guardian

Ένα επίτευγμα αποτύπωσης του παρελθόντος… Ένα συναρπαστικό βιβλίο που προκαλεί τη σκέψη.
Literary Review

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
ΡΟΜΠ ΝΤΙΞ

Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση


Γιατί τα πάντα, από τα αυτοκίνητα μέχρι τον καφέ, γίνονται ξαφνικά πιο ακριβά; Πώς μπορεί μια κυβέρνηση να παράγει δισεκατομμύρια από το πουθενά, ενώ οι δικές σου καταθέσεις συρρικνώνονται; Και τι μπορείς να κάνεις για να ευημερήσεις σε εποχές οικονομικού χάους;

Επί αιώνες, η σκληρή δουλειά και η επιμελής αποταμίευση μπορούσαν να σου εξασφαλίσουν οικονομική ασφάλεια και μια άνετη σύνταξη. Αυτό δεν ισχύει πια. Τα τελευταία πενήντα χρόνια έχουμε περάσει σε έναν νέο κόσμο οικονομίας – έναν κόσμο όπου οι αποταμιεύσεις σου χάνουν αξία πιο γρήγορα από όσο μπορείς να τις συγκεντρώσεις, το βουνό του παγκόσμιου χρέους γίνεται όλο και υψηλότερο και η οικονομική κατάσταση των περισσότερων ανθρώπων χειροτερεύει, όσο σκληρά και αν προσπαθούν.

Στην ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στις επενδύσεις εξηγεί τι έχει αλλάξει – και τι θα έπρεπε να κάνεις εδώ που έχουμε φτάσει. Θα μάθεις γιατί το νόμισμα ανά τον κόσμο έχει χάσει το 99 τοις εκατό της αξίας του και πώς να χρησιμοποιήσεις μελλοντικές πτώσεις προς όφελός σου. Θα κατανοήσεις πώς μία κυβέρνηση μπορεί να παράγει εκατοντάδες δισεκατομμύρια από το πουθενά και ποιες επενδύσεις είναι επικερδείς όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα πάρεις μια ιδέα από το τι πρόκειται να ακολουθήσει – και πώς να κινηθείς για να κερδίσεις αντί να υποφέρεις.

Δε χρειάζεσαι την παραμικρή γνώση οικονομικών για να διαβάσεις το βιβλίο αυτό – απλώς την επιθυμία να κατανοήσεις πώς λειτουργεί ο κόσμος του χρήματος εναντίον σου και τι να κάνεις για αυτό.

Ο Ντιξ προσφέρει την πιο ξεκάθαρη και κατανοητή εξιστόρηση του χρήματος και των παγίδων που πιθανόν να συναντήσεις. Σε μία εποχή ανόδου των τιμών, αφορά εξαιρετικά τη ζωή όλων μας.
ALEX BRUMMER, αρθρογράφος της Daily Mail


ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ:

VERSACE
ΛΑΪΑ ΦΑΡΑΝ ΓΚΡΕΪΒΣ

Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση


«Μην ακολουθείς τις τάσεις. Μην αφήνεις τη μόδα να σε κυριεύει, αποφάσισε απλώς τι είσαι, τι θέλεις να εκφράσεις με τον τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι».
Τζάνι Βερσάτσε

Ο οίκος Versace είχε να κάνει πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας. Με το ένα πόδι να πατάει σταθερά στην ποπ κουλτούρα, η επωνυμία βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο αλησμόνητες στιγμές του σύγχρονου στιλ· από το φόρεμα με τις παραμάνες της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ μέχρι τη χρυσή πανοπλία του Lil Nas X στο γκαλά του Met, και από το εξώφυλλο της λαίδης Νταϊάνα στο Harper’s Bazaar μέχρι την πράσινη τουαλέτα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Τζένιφερ Λόπεζ. Το βιβλίο αυτό αφηγείται την ιστορία του εμβληματικού οίκου μόδας, από τη δημιουργία του από τον Τζάνι Βερσάτσε μέχρι το σημερινό καλτ στάτους υπό την ηγεσία της Ντονατέλα.

Φιλοξενώντας περισσότερες από 100 εικόνες από στιγμιότυπα στο κόκκινο χαλί, χαρακτηριστικά κομμάτια και φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας, αποτελεί μια υπέροχη συλλογή όλων όσα αποτελούν την επωνυμία Versace.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ


Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΟΘΟΡΝ
JENNIFER LYNN BARNES

Μετάφραση: Έλλη Συλογίδου



Ένα βήμα μπροστά

Η Έιβερι νόμιζε ότι, λύνοντας τον γρίφο που άφησε πίσω του ο δισεκατομμυριούχος Τομπάιας Χόθορν, θα έδινε απάντηση στο μυστήριο γιατί αποφάσισε να κληροδοτήσει σε εκείνη –μια κοπέλα που του ήταν τελείως ξένη– το σύνολο της περιουσίας του.

Δύο βήματα πίσω

Όμως, καθώς τα παράδοξα στοιχεία παίρνουν μια απρόσμενη τροπή και οι γοητευτικοί όσο και αινιγματικοί εγγονοί του Χόθορν εξακολουθούν να την παρασύρουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, η Έιβερι αναπόφευκτα αναρωτιέται σε ποιον μπορεί να έχει εμπιστοσύνη και ποιος ενδιαφέρεται μονάχα για τα δικά του συμφέροντα.

Τι συμβαίνει όταν η αλήθεια τελικά κρύβει ακόμα περισσότερα μυστικά;

Σύντομα η Έιβερι συνειδητοποιεί ότι πλέον το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει μονάχα με το χρήμα και την εξουσία. Τώρα πια διακυβεύεται η ίδια της η ζωή.

Ένα ολοκληρωμένο και συμπαγές μυθιστόρημα που κρατάει τους αναγνώστες καθηλωμένους στη συναρπαστική αυτή σειρά.
KIRKUS REVIEWS